Una jove va ser detinguda després d'atacar dues persones amb un cúter al crit de «Al·là és el més gran» en un supermercat de la localitat de La Seyne sur Mer, a prop de Toulon, al sud-est de França. Segons testimonis, la dona va atacar amb una arma blanca un client i una empleada d'un supermercat Leclerc cap a dos quarts d'onze del matí, i va ser reduïda per diverses persones.

El client va rebre diverses punxades de cúter al tòrax, mentre que l'empleada va resultar ferida en un ull, segons el diari local Nice Matin, que va explicar que la jove anava vestida de negre i portava vel. A l'hora de tancar aquesta edició no s'havia vinculat l'atac a una acció terrorista. «Sembla que es tracta d'un fet aïllat provocat per una persona amb problemes psiquiàtrics severs», va apuntar el delegat del Govern a Toulon, Bernard Marchal, que va aclarir que tampoc exclouen la hipòtesi que la dona s'hagi radicalitzat.

Sembla que l'atacant era una vella coneguda de la direcció del supermercat i no era la primera vegada que increpava els empleats per «motius insignificants». L'ara detinguda tenia reconegut un 80% de discapacitat física a causa de problemes al maluc. «Al principi semblava una baralla entre clients que ha acabat degenerant», va explicar al diari un testimoni, que va revelar que la caixera ferida va intentar interposar-se en la disputa. La Policia Judicial de Toulon és l'encarregada de determinar les circumstàncies i el context de l'agressió, va assenyalar el diari.