Quarta victòria de la temporada per a un Peralada que, amb 3-0 al marcador al minut 48 de partit, va patir en excés per endur-se els tres punts.

El mal temps, amb pluja intermitent durant tot el partit, va provocar que el camp no estigués en les millors condicions. El partit en sí va ser molt travat, tot i que el Peralada va fer uns bons primers quaranta-cinc minuts. Aquesta bona nota ve donada, sobretot, per l'efectivitat de cara a porteria. La primera ocasió del partit va arribar per part dels locals al minut 28. Al 38, segona ocasió per als verd-i-blancs i primer gol de la tarda. Va arribar de les botes de Pol Compte. I abans d'arribar al descans una nova al·legria. En una jugada envolicada dins l'àrea, després d'una centrada de Tomas Serrano, el defensa de la Montanyesa Chiri, no va estar encertat en el refús de la pilota i es va introduir l'esfèrica dins la seva porteria. Amb el dos a zero s'arribava al descans.

Els segons 45 minuts no podien començar millor per al Peralada. Bermúdez va engaltar una canonada des de trenta metres que va sorprendre Cristian. Això passava al minut 48 i amb el partit pràcticament decidit els visitants van posar-hi emoció. Primer el Chava Jimenez retallava distàncies amb el 3-1 al minut 58 i quatre minuts més tard, Juanan, de falta, posava la por al cos amb el 3-2. Abans d'aquests dos gols, Jiménez, havia enviat una pilota als núvols rematant a porteria buida a un metre de la línia de gol. La tranquil·litat definitiva arribava gràcies a una jugada embolicada dins l'àrea que Tito traduïa amb el 4-2 definitiu. Quarta victòria per al Peralada que puja fins a la novena posició.