Dos empats. Aquest és el botí obtingut pel Girona en les seves dues últimes visites a Múrcia, rival dels de Raül Agné dissabte que ve a la Nueva Condomina. L'últim precedent entre els dos equips es remunta a la temporada 94-95, en la qual el Girona va treure un punt de Múrcia (0-0) i va veure com en el partit d'anada jugat a Montilivi els grana, entrenats per l'exjugador de tots dos equips Vidaña, golejava a plaer l'equip dirigit per Alfons Muñoz (0-4). Aquella temporada el Girona, carregat de problemes econòmics, acabaria baixant a Tercera en l'inici d'un descens als inferns que també va incloure una estada de dos anys a Primera Catalana. La penúltima visita a Múrcia havia sigut la temporada 92-93, quan es va treure un 1-1. Els granes van ascendir a Segona A i en el partit disputat a Girona van vèncer per 0-2.

El partit de dissabte es jugarà a la Nueva Condomina, un espectacular estadi inaugurat el 2006 amb capacitat per a més de 32.000 espectadors. El Girona no hi ha jugat mai, perquè els precedents de la 92-93 i la 94-95 van jugar-se a la vella Condomina. La temporada 92-93 els blanc-i-vermells es van plantar a Múrcia amb Paco Martínez d'entrenador. Feia un any que s'havia esvaït el somni del Girona d'ascendir a Segona A perdent la famosa promoció contra el Vila-real, el Salamanca i el Linense. L'equip va salvar la categoria i tenia jugadors com Soldevila, Planagumà, Sagué, Boada, Raúl, Alonso, Solà, Quique Yagüe i Juli. A La Condomina, el 14 de març de 1993, Juli va fer el 0-1, mentre que a 12 minuts del final els locals van establir la igualada mitjançant Cantero.

En el partit de la temporada 94-95 disputat a Múrcia el Girona hi va arrencar un punt que acabaria sent insuficient per salvar la categoria. El partit es va jugar el 26 de febrer de 1995, enmig d'un ambient insostenible al club. Els jugadors havien fet un tancament de sis dies per protestar pels problemes econòmics. Toni Madeo era el president accidental i el futur de l'entitat era negríssim. El descens a Tercera uns mesos després, ho va confirmar.

El Múrcia tampoc vivia grans moments. Aquell any es va salvar, però la temporada següent va baixar també a Tercera. Es va refer i el curs 2000-01 tornava a ser a Segona A, on ha estat majoritàriament des d'aleshores, amb visites fugaces a Primera (03-04 i 07-08).