"No podem comptar amb Leo per la clàusula amb el Barcelona", ha explicat Maradona, "perquè nosaltres no podem passar per damunt de ningú", en referència a l'acord existent entre l'AFA i el club català perquè Messi no sigui convocat per al pròxim partit amistós de l'Argentina, el 19 de novembre contra Escòcia a Glasgow, després que el Barcelona permetés a Messi disputar els Jocs de Pequín malgrat una resolució del TAS a favor del club blaugrana.

Acompanyat del seu col·laborador, l'exseleccionador argentí Carlos Bilardo, Maradona ha passat unes hores a Barcelona per xerrar durant aproximadament quaranta minuts amb Messi en un hotel de Barcelona.

Al final de la reunió amb Messi, Maradona ha explicat que ha passat per la capital catalana per "parlar amb Messi i dir-li el que pensem, li hem dit i marxem contents".

Maradona ha celebrat que Messi vulgui "jugar tots els partits", una intenció que "ens deixa molt tranquils a tots".

Messi amb prou feines ha estat quaranta minuts reunit amb Maradona i Bilardo, ja que ha arribat a l'hotel on s'allotjaven els dos tècnics poc abans de les dues del migdia i l'ha abandonat a les 14.40, aproximadament.

Maradona, en canvi, no s'ha entrevistat amb cap responsable del Barcelona. El president del club, Joan Laporta, ha participat avui a la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les, en un acte contra el racisme en el món del futbol.

Després de reunir-se amb Messi, Maradona i Bilardo s'han dirigit a l'aeroport del Prat per viatjar, presumiblement, amb destinació Liverpool, on tenen previst entrevistar-se amb Javier Mascheranos, argentí de l'equip anglès.

Posteriorment, Maradona i Bilardo faran el mateix amb els jugadors argentins del Manchester United i del Bayern de Munic.