Tot just es disputa l'onzena jornada de lliga i és sabut que, amb 42 partits, la Segona A és més llarga que un dia sense pa, però no deixaria de ser un negoció rodó sortir aquest vespre de la Nueva Condomina amb una victòria que enfonsés el Múrcia a la zona de descens i a una distància de 9 punts. Raül Agné no es cansa de repetir que l'objectiu no és cap altre que la permanència i avui, tot i que molt aviat, és pot fer un pas més que interessant. Els de Montilivi tenen 6 punts de marge respecte el primer dels equips que si ara s'acabés la lliga baixaria (precisament el Múrcia), i tenint en compte que els altres equips en perill tenen sortides prou complicades (el Sevilla Atlètic visita l'Alabès i l'Alacant el Salamanca) o que l'Elx rep un Albacete a l'alça, la victòria s'intueix com aigua de maig.

Mentre al Múrcia tot són urgències (aquesta setmana s'ha parlat més de si Javier Clemente té data de caducitat o dels àrbitres, sobretot després que el Xerès remuntes diumenge passat als granes un 0-2 per imposar-se per 5-3), el Girona es presenta amb la tranquil·litat de l'última victòria contra el Saragossa. La ratxa ja és de 5 partits sense perdre i fora de casa només s'ha caigut una vegada, a Còrdova, contra un rival que tampoc va demostrar ser superior. Els gironins sumen 14 punts i continuen fent coixí en el seu repte de superar els 50, la xifra que tradicionalment equival a la permanència a Segona divisió.

Hèctor Simón serà la gran novetat a l'equip de Raül Agné, que va deixar Chechu a casa i que col·locarà Serra al mig del camp com a parella de Manga. Xumetra seguirà a l'onze, ara a la banda dreta, mentre que a dalt per segon partit consecutiu repetirà la parella de davanters, formada per Gabri i Raúl Martín. Rangel recupera la titularitat perduda contra el Saragossa i actuarà de central al costat de Migue. Amantegui es manté a la banda esquerre de la defensa, i Jose, a la dreta. Ponzo ocuparà la porteria i si juga els 90 minuts es convertirà en l'únic de l'equip que ho hagi jugat tot aquesta lliga. Avui Matamala serà reserva.