"Els rivals saben que som un molt bon equip col·lectivament i que juguem bé però és evident que també coneixen que no tenim punch". Són paraulesde l'entrenador, Raül Agné, admetent una vegada més que al Girona li manquen un parell de davanters. Agné, al mateix temps, reconeixia que de moment "hem de tirar endavant amb el que tenim però és clar que ha de venir algú més".

Dilluns, el director esportiu va descartar l'opció de contractar algun jugador a l'atur, la qual cosa significa que els possibles fitxatges que faci el Girona no podran debutar fins l'1 de gener del 2009. En aquest sentit, el perfil que demana Agné és el d'un atacant que aporti "quelcom més". El tècnic es referia a un davanter "que sigui ?capaç de treure profit de qualsevol pilotada i que, tal com va fer el Múrcia dissabte passat, sense fer res es pugui guanyar un partit. És evident que no jugarem sempre al màxim nivell i algú al davant que ens donés aquest plus ens ajudaria molt".

Ponzo és el titular

A Múrcia, una inesperada febre el va deixar fora de combat però Rafa Ponzo tornarà a defensar la porteria del Girona diumenge contra l'Hèrcules. "Tornarà Ponzo. A la porteria, a diferència de qualsevol altre posició, no es poden fer canvis", assegurava Agné que, al mateix temps, subratllava que "amb Ivan Gómez hi podem comptar tranquil·lament però seguirà Ponzo de titular fins que no faci cinc partits consecutius desastrosos".