La sort sembla girar-se d'esquena al Reial Madrid. A part de l'eliminació a la Copa en mans d'un Segona B, les lesions estan passant factura a una plantilla que viu instal·lada en una profunda crisi. L'última mala notícia per als blancs és el greu diagnòstic que arriba d'Amèrica, on Ruud Van Nistelrooy va viatjar per solucionar els seus problemes al genoll.

El davanter holandès va ser intervingut a Colorado (EUA) pel doctor Richard Steadman, després de confirmar-se mitjançant una artroscòpia que patia una greu lesió en el genoll dret, ja operat l'any 2000. Els primers resultats són força preocupants: Van Nistelrooy estarà entre sis i nou mesos de baixa, per la qual cosa diu adéu a la temporada.

Segons va confirmar el club blanc a través d'un informe mèdic a la ciutat esportiva de Valdebebas, l'holandès patia "un trencament parcial del menisc extern, un gangli amb sinovitis al lligament creuat anterior operat l'any 2000"

El vestidor, consternat

Els companys de Ruud al vestidor blanc van acollir la mala notícia en un dia ple d'esdeveniments després de l'eliminació a la Copa. Dues hores i mitja de reunió entre el tècnic i els jugadors i només 45 minuts d'entrenament van precedir les reaccions dels jugadors.

"Estem molt tristos perquè Ruud és un jugador molt important per a nosaltres. És una pena. Li envio el meu suport i el de tots els meus companys", va dir Higuaín, que va afegir que "és una molt bona persona que sempre ajuda a tothom que ho necessita". Finalment, l'argentí va desitjar que la lesió "no el retiri del futbol".