El Barcelona, que va perdre el seu últim partit de la lliga ACB a casa (71-72 contra l'Estudiantes), ?intentarà superar avui (20.15, C33) el Ricoh Manresa, un conjunt que ha mostrat un bon nivell en aquest inici de campionat. A més, la ?lesió de dos dels bases blaugranes, Jaka ?Lakovic i Víctor Sada, ha obert el debat entorn de quin jugador pot ?defensar millor aquesta posició: André Barrett o Roger Grimau.

El Sarrià no guanya un partit des de la segona jornada de lliga, 28-26 al Tres de Mayo, i tot i l'empat de fa dues jornades a la pista del Sant Esteves de Sesrovires (26-26) els de Jesús Mach ja han encadenat sis jornades sense guanyar i sumant només un punt. Els sarrianencs estan en zona de descens amb només tres punts però tenen OAR Gracia i Esplugues a tocar.

Pedro de la Rosa, que ahir va provar per primera vegada el monoplaça de Force India, va marcar el pitjor temps en entrenaments a Montmeló, dominats pel Red Bull de Sebastian Vettel. "M'he estat acoblant al cotxe i estic aprenent bastant, perquè és un cotxe diferent del McLaren. Només és un test que em donen i ens hem de conformar amb això", va explicar.

La situció del Gandia a LEB Or, cuer amb només una victòria, ha provocat la sortida del tècnic Víctor Rubio i el club valencià ha decidit apostar pel gironí Pepe Rodríguez per agafar el relleu. Rodríguez va entrenar la temporada passada al Huelva i ara arriba a Gandia amb l'objectiu de remuntar la situació com ja va fer fa uns anys a Gijón.

L'equip de l'Associació Girona-Judo format per Lasha Khabuliani (cinquanta quilògrams), Jaume Salgado (seixanta-sis quilògrams) i Pau Vallory (més de seixant-sis.) va guanyar dues medalles - argent per a Khabuliani i bronze per a Vallory, a més del setè lloc de Salgado - en el rànquing català de la categoria infantil disputat a Barcelona.