Cara i creu ahir a l'entrenaent de l'Espanyol. Si el gironí Ángel Martínez té cada cop més números per ser titular a Santander, l'olotí Sielva es trencava just el dia en què tornava al treball amb el grup. El migcampista de l'Espanyol Ángel Martínez va dir ahir que el joc de l'equip està sent bo i ha afegit que el conjunt blanc-i-blau només necessita obtenir algun resultat positiu. "L'equip està jugant bé i només ens queda treure resultats. Estem compensats i crec que l'equip està treballant bé. Davant el Numància es van cometre errors puntuals. La línia és bona i l'actitud i així segur que arribaran els resultats", va declarar. Sobre les seves possibilitats de jugar per la baixa de Román Martínez ha subratllat que suposa una opció més per jugar diumenge: "Em trobo molt bé, estic treballant fort i físicament estic bé. Si l'entrenador requereix que entri, estaré preparat".

Sielva, que dijous va rebre l'alta mèdica de la fractura de clavícula, estarà de baixa uns quinze dies més com a conseqüència de la lesió de primer grau que va patit ahir aquest matí en els isquiotibials drets. Sielva se sotmetrà avui a una ressonància i dilluns que ve a una ecografia per confirmar aquest primer diagnòstic.

Resolució del cas Travel

El jutjat mercantil número 2 de Barcelona es va pronunciar a favor de la demanda interposada per l'Espanyol i per la Federació Catalana de Penyes contra l'empresa Travel Gallery, que haurà d'indemnitzar els aficionats que es van quedar sense viatjar a Glasgow el 16 de maig de 2007 a la Copa de la UEFA. La decisió del jutjat mercantil condemna Travel Gallery a pagar 94.000 euros a l'Espanyol, 76.472 euros a la FCPE i 78.104,03 euros als 88 socis".