Un solitari gol del migcampista Martín Astudillo ha atorgat una mínima, però valuosa victòria, a l'Alabès, davant un Girona que ha defraudat bastant al seu pas per Mendizorroza en estar mancat de capacitat de reacció en la segona meitat. Primers minuts de tempteig per part dels dos equips, amb un Girona que ha ajuntat molt bé les seves línies des de la sortida i que ha basat el seu perill més gran atacant en les accions a pilota parada, cosa que els pupils del tècnic Raúl Agné tenen molt mecanitzada des de fa temps.

Albert Dorca ha gaudit de la primera ocasió de gol per al Girona abans del m. 15, però la pilota ben pentinada pel migcampista visitant ha sortit fora per poc. A l'Alabès li ha costat més de mitja hora enfilar les seves primeres jugades d'atac amb cert perill, la majoria d'elles després d'obrir el joc a les bandes, encara que sense encert als metres finals. I és que la defensa gironina ha estat molt encertada en les seves basculacions.

No obstant això, en el minut 34, l'equip vitorià ha obert el marcador després d'un bon centre d'Emilio Sánchez des de la banda dreta i xut precís, en el primer pal, de l'argentí Martín Astudillo a la xarxa.

El davanter gironí Juan José Silvestre, «Jito», ha tingut la gran oportunitat de fer el gol de l'empat en el 38, però la seva rematada ha sortit cap a córner «in extremis», després d'un oportú encreuament del defensa vitorià Íñigo Calderón. El combinat albiblau ha intentat mantenir la pilota en el seu poder durant el major temps possible en el transcurs de la segona part, gairebé sense cometre errors en les lliures, per a així poder assegurar el mínim resultat a favor seu.

El conjunt gironí, molt limitat en funció ofensiva, no ha creat molt perill en el segon període, malgrat la sortida al camp de l'exalabesista Gabri per un apagat Paco Esteban, encara que Chechu s'ha mostrat molt batallador durant tot el partit. El quadre vitorià ha aconseguit aguantar l'1-0 fins al final, no sense un cert sofriment, davant un adversari poc incisiu en atac, encara que l'àrbitre ha prolongat el partit durant sis minuts a causa de la seva lesió en el turmell dret.