Immillorable estrena del nou terreny de joc de l'Estartit després d'una setmana moguda, marcada per la dimissió d'Eugeni Bou com a tècnic del conjunt baixempordanès. Les jugadores, que es van mostrar en tot moment com una pinya, van desenvolupar el seu millor joc i, exceptuant dos minuts, van tenir el partit sempre sota el seu control.

Després dels parlaments habituals en aquestes ocasions per part de les autoritats el protagonisme va passar a ser per les jugadores blanc-i-vermelles, que van sortir motivadíssimes al terreny de joc. Qui faria les funcions d'entrenador davant el Pozuelo seria el segon d'Eugeni Bou, Vicenç Chico.

L'equip rival, el Pozuelo, arribava a l'Estartit amb els mateixos punts que les baixempordaneses i s'havia de superar per començar a pujar posicions a la taula classificatòria i aquesta ha estat la motivació per les jugadores, que van sortir al terreny de joc amb la lliçó apresa i disposades a no deixar escapar els tres punts en joc. Ben aviat, en el minut 12, Anna Riera, molt activa durant tot el partit, va aconseguir obrir el marcador rematant una bona centrada de Maribel. La mexicana s'encarregaria de posar el 2-0 en el marcador abans del descans després d'aprofitar una bona assistència de Saioa, que torna a tenir els minuts que necessita per recuperar la forma. L'equip estava jugant els millors minus de la temporada i es notava al camp i a la graderia.

Cal destacar l'actuació del darrer fitxatge, Debo, per suplir la baixa de Rebekah Patrick, que amb les seves pujades per la banda i les bicicletes per superar les rivals va elevar el nivell d'espectacle.

A la represa, l'Estartit va perdre la intensitat dels primers 45 minuts i, al quart d'hora va veure com les jugadores visitants van escurçar distàncies amb un gol protestat per falta sobre la portera Alba. Aquest gol va donar ales a les visitants, deixant tocat l'equip baixempordanès de tal manera que al minut següent el Pozuelo va aconseguir el gol de l'empat.

Aquí es va acabar el mal moment de l'Estartit, que va saber reaccionar a temps i, altre cop gràcies a Maribel i Anna Riera, va aconseguir tornar a posar dos gols de diferència en el marcador i, d'aquesta manera, sumar els tres punts, cosa que no passava des de la tercera jornada (5 d'octubre).

La victòria podria haver estat més àmplia, ja que Saioa va enviar una pilota al pal i va errar un penal al darrer minut de partit, amb el resultat ja definitiu.

Victòria merescuda en l'estrena del nou terreny de joc.