En qualsevol cas, Valdés no ha volgut atribuir a l'absència de Messi l'empat d'ahir contra el Getafe (1-1), que va acabar amb la ratxa blaugrana de victòries consecutives (nou) en Lliga.

"Ens vam trobar un Getafe ben ordenat sobre el camp, que aprofitava qualsevol error nostre amb bons contraatacs. No va assolir l'objectiu de guanyar i sumar tres punts importantíssims, però hem de seguir", ha comentat sobre l'últim compromís de la lliga.

Valdés ha preferit relativitzar el resultat davant el conjunt madrileny -"ni abans érem tan bons ni ara tan dolents"- i, referint-se als mitjans de comunicació, ha afegit que considera "lògic" que ara "es parli malament de l'equip" quan la tònica habitual últimament havia estat omplir les portades d'elogis. "Ara s'aprofita una petita ensopegada per canviar-la", s'ha queixat.

En qualsevol cas, el porter del Barcelona espera que el millor Barça torni a veure's dimecres que ve davant del Sporting de Portugal a la Lliga de Campions. "La tensió a la 'Champions' sempre és màxima. Serà un enfrontament directe pel primer lloc i esperem ser-ho nosaltres per afrontar millor el sorteig de vuitens", ha indicat.

D'una altra banda, Víctor Valdés s'ha referit a la situació del Reial Madrid i s'ha mostrat contundent sobre el moment que viu l'etern rival, que no el considera ni de bon tros delicat. "Un equip que està segon a la Lliga a tres punts del líder no està en crisi", ha sentenciat.