El davanter argentí del Barcelona, Lionel Messi, que diumenge no va jugar el partit de Lliga contra el Getafe (1-1) per unes molèsties en el quàdriceps de la seva cama dreta, es va entrenar ahir amb total normalitat i va entrar a la llista de convocats per al partit de Lliga de Campions que el conjunt blaugrana disputarà demà contra l'Sporting de Portugal.

La de Messi és la principal novetat d'una convocatòria en la qual també torna el defensa Rafael Márquez, absent contra el Getafe per decisió tècnica, i de la qual cauen el defensa Carles Puyol i el migcampista Touré Yaya, als quals l'entrenador blaugrana, Josep Guardiola, ha donat descans.

Per tant, els 18 jugadors que viatjaran a Lisboa aquest matí són: Valdés, Pinto, Alves, Víctor Sánchez, Piqué, Márquez, Cáceres, Sylvinho, Keita, Xavi, Gudjohnsen, Busquets, Hleb, Bojan, Messi, Henry, Pedro i Eto'o.

Troben a faltar Messi

Precisament, el porter del Barcelona Víctor Valdés va reconèixer ahir que, quan Leo Messi no juga, "indubtablement, l'equip ho nota", encara que va matisar que "qualsevol jugador té qualitat per aportar al grup" i que és millor no estar pensant en "si existeix o no algun tipus de dependència individual". En qualsevol cas, Valdés no va voler atribuir a l'absència de Messi l'empat de diumenge contra el Getafe (1-1), que va acabar amb la ratxa blaugrana de victòries consecutives (nou) en Lliga.

"Ens vam trobar un Getafe ben ordenat sobre el camp, que aprofitava qualsevol error nostre amb bons contraatacs. No vam assolir l'objectiu de guanyar i sumar tres punts importantíssims, però hem de seguir", va comentar sobre l'últim compromís de la lliga.

Valdés es va estimar més relativitzar el resultat davant del conjunt madrileny -"ni abans érem tan bons ni ara tan dolents".

En qualsevol cas, el porter del Barcelona espera que el millor Barça torni a veure's demà contra l'Sporting de Portugal a la Lliga de Campions. "La tensió en la Champions sempre és màxima. Serà un enfrontament directe pel primer lloc i esperem guanyar nosaltres per afrontar millor el sorteig de vuitens", va indicar. Valdés també es va referir a la situació del Reial Madrid i es va mostrar contundent sobre el moment que viu l'etern rival: "Un equip que està segon a la Lliga a tres punts del líder no està en crisi", va sentenciar.