El futur del davanter japonès Ibusuki Hiroshi, que ha estat a prova al Girona durant tota la setmana, es decidirà entre demà i dilluns. Montilivi serà l'escenari diumenge al matí d'un partidet d'entrenament amb juvenils i amb els jugadors que avui no juguin contra el Sevilla Atlètic que servirà de prova final. Hiroshi ha agradat (el mateix Raül Agné ho va admetre ahir sense embuts, qualificant-lo de jugador "intel·ligent i amb futur"), però la seva joventut pot jugar-hi en contra.

La posició del Girona és que al mercat d'hivern es vol reforçar amb dos davanters contrastats, un dels quals ja podria arribar la propera setmana. Agné ho va dir així: "el plantejament seria que el club em deixés gastar els diners i portar els dos jugadors que vull, però si finalment només en pot venir un, hauríem de plantejar-nos l'opció d'Hiroshi, que podria ser interessant i que d'aquí a un parell d'anys el Girona encara hi podria fer negoci". En qualsevol cas, demà o dilluns el club farà un pronunciament sobre el davanter japonès, un futbolista amb qui Agné s'ha entès millor "que no pas amb alguns altres jugadors a prova, que parlaven espanyol, però que no responien al camp".

Michel Masson ja és aquí

Mentre Javi Salamero continua treballant per reforçar la plantilla al mercat d'hivern, ahir va arribar a Catalunya el camerunès Michel Masson, que a partir de demà també estarà a prova amb el Girona. També es tracta d'un davanter jove, de 17 anys, però que segons diuen té una gran projecció. Es va formar al mateix equip que el blaugrana Eto'o.

La idea del Girona és que la setmana que ve arribi un dels reforços per tal que s'entreni a les ordres d'Agné. D'aquesta manera, quan es pugui inscriure d'aquí un mes, ja tindrà rodatge i haurà treballat els sistemes amb els companys.