El Sant Josep va sortir per feina damunt del parquet de Fontajau. Només s'havien disputat dos minuts mal comptats de partit i l'equip gironí ja dominava 11-2 a l'electrònic.

Les coses començaven bé pel bloc de Borja Comenge, i de fet va arribar a posar-se catorze amunt (20-6). A poc a poc però, el Balneario Archena, va començar a reduir les rendes fins arribar a la conclusió del primer quart 24-12. Però els gironins volien continuar per davant, i varen sortir molt concentrats, fent una bona defensa i jugant ràpid en atac, que els va servir per agafar una màxima renda de 15 punts (28-13), a menys de vuit minuts per arribar a la mitja part del matx. Tot seguit es va entrar en una dinàmica de joc lent, que no afavoria gens l'equip local i els visitants varen aconseguir baixar dels deu punts després de molts minuts (34-25). Es va arribar al descans de l'encontre guanyant de vuit (34-26), i l'afició present a Fontajau estava gaudint del bon joc dels seus. Però com ja sol ser habitual aquesta temporada a Fontajau, la bona feina feta durant els primers vint minuts va anar per terra, en un tres i no res, perquè els homes de Comenge varen sortir adormits damunt la pista després del descans. Això va ser aprofitat pel conjunt de Gonzalo Rodríguez per escurçar diferències. De totes maneres el Sant Josep fins aquell moment no havia permès a l'equip murcià posar-se per davant. Borja Comenge intentava aturar l'encert visitant amb una defensa zonal que aviat tornaria a ser individual. Finalment després d'un cop de dits, del veterà Darryl Middleton, l'equip gironí va poder entrar a l'últim quart amb un avantatge de quatre punts (48-44). L'inici de l'últim quart va ser un anar i venir de cistelles, amb intents constants dels murcians per posar-se per davant, però el Sant Josep ho continuava prohibint. Però a falta de 3.21 per acabar l'encontre, els murcians van posar-se per primera vegada en tot el matx per davant a l'electrònic (53-55), gràcies a un triple de Harry Spencer. Els gironins, però, no estaven disposats a deixar escapar la cinquena victòria de la temporada, i des de la línia de tirs lliures continuaven dins del partit. Finalment però l'equip murcià va agafar unes rendes de sis punts(56-62) a 1.11 pel final. Una diferència massa àmplia pel bloc de Borja Comenge, que tot i lluitar fins l'últim segon, va veure com la victòria (67-70), marxava una vegada més, lluny de Girona. La mateixa història de sempre des de fa dos mesos, i que abans ja s'havia repetit contra el Tíjola, l'ADT Tarragona, el Cantàbria... Dissabte a Àvila hi ha una nova oportunitat per recuperar l'autoestima.