"A la vida hi ha prioritats". Amb aquesta frase Albert Serra deixava ben clar que no descarta acabar jugant al Palamós, amb qui fa una setmana que s'està entrenant. Ho fa, en principi, per mantenir-se en forma i és conscient que la seva primera opció és trobar un equip de Segona Divisió A que li ofereixi unes condicions que el ?convencin. De moment la proposta de Segona A, no ha arribat. Sí que n'hi ha hagut de Segona Divisió B, però són poc temptadores. "Em vaig oferir per entrenar-me i mantenir la forma i m'han rebut amb els braços oberts", explicava Serra, que confirma que el Palamós li ha presentat una proposta en ferm perquè s'incorpori al nou projecte amb el retorn d'Emili Caballero a la presidència del degà. "Almenys hi ha un club gironí que em vol", deixava anar el jugador banyolí.

Descartat a última hora pel Girona tot i ser un dels fixos i més regulars de l'equip de la temporada passada, Serra es manté a l'espera de rebre alguna proposta amb cara i ulls de Segona Divisió A. I és que el banyolí continua pensant que "el tren de Segona A només passa una vegada" i per això segueix esperant. Ara bé, segons Serra, a la vida hi ha "prioritats" i "la família" hi juga un paper important. "Amb 31 anys i una carrera, estic ben tranquil", explicava l'exjugador del Girona i del Figueres.

Albert Serra treballa amb el Palamós a les ordres de Jordi Condom des de dilluns de la setmana passada amb l'objectiu de no perdre la forma física i està a punt per a qualsevol proposta que pugui arribar.