Albert Serra va ser confirmat ahir i presentat com a nou jugador del Palamós, que ha confeccionat una plantilla il·lusionant i que competirà a Tercera Divisió com un dels clars candidats a disputar el play-off d'ascens a Segona B. L'excentral del Girona, tal com explicava dimarts al Diari de Girona, ha acabat acceptant l'oferta presentada pel club d'Emili Caballero i Jordi Condom després de veure com no podia renovar el seu contracte amb l'equip de Montilivi i no trobava cap destí del seu agrat ni a Segona A ni a Segona B.

"Baixar dues categories no ho veig com un pas enrere, és un pas més en la meva vida. No tinc 23 o 24 anys, en tinc 30, les meves prioritats són la família i la feina, si la meva dona pogués deixar de treballar perquè em paguessin molt bé, et pots arribar a plantejar marxar a fora, però al final he optat pel Palamós", va explicar Serra. El central no amaga que encara està dolgut per la seva sortida del Girona: "Vull passar pàgina d'aquesta etapa. Vam pujar de Tercera a Segona A i m'han permès tastar l'elit, però em queda una espina clavada per no haver renovat pel Girona. Tot i això els desitjo el millor".

Serra va confessar que "el Palamós no em tanca les portes, si sorgeix alguna oferta no em posaran cap problema si la vull acceptar". També va explicar que "he fitxat pel Palamós perque encara em sento futbolista, sinó m'hauria quedat jugant a Besalú, que és on visc. Amb l'arribada de Caballero s'ha fet un projecte molt ambiciós, i l'objectiu és lluitar per estar a dalt".