Un cop finalitzat el Girona-Cartagena, Cristóbal Parralo assegurava que la derrota i les nombroses ocasions desaprofitades no servien per fer evident que falta un davanter. Si més no, aquesta és la prioritat de la directiva, que té dos dies per tancar el fitxatge d'un "punta de referència", tal com asseguraven ahir Javi Salamero, director esportiu del club, i el president Josep Gusó.

El primer es mostrava "convençut" que abans del tancament del mercat -demà a darrera hora del dia- hi haurà "un salt de qualitat", ja que el club està centrant "tots els seus esforços". Per Salamero, que explicava que "les possibilitats de mercat són força reduïdes, ja que hi ha nou equips de Segona i alguns de Primera" que busquen davanter, l'arribada d'un davanter és la tasca marcada amb vermell a l'agenda. Tot i això, no es descarten d'altres fitxatges. "No renunciarem a tot allò que pugui ajudar l'equip", va subratllar.

Així doncs, no només Ranko Despototovic, Salva Ballesta, Bodipo i companyia sonen com a opcions per convertir-se en cares noves del Girona, ja que la directiva té en ment cobrir d'altres necessitats sempre que el mercat i l'economia de l'entitat ho permetin. És aquí on entra Brian Sarmiento, que té molts números d'arribar a Montilivi en breu. Nascut a Rosario -Argentina- ara fa 19 anys, el menut mitjapunta del Racing de Santander és una de les prioritats de la direcció esportiva.

Si més no, Josep Gusó, que dilluns passat viatjava a Santander per reunir-se amb el club càntabre per tancar aquesta o alguna altra operació, deia això mateix del jugador: "Sarmiento és el que més a prop està d'arribar".

Denominat "el nou Messi", Brian Sarmiento aterrava a Santander provinent d'Estudiantes de la Plata, tot i que no va debutar amb el seu actual club per uns problemes burocràtics relacionats amb els drets del futbolista. La temporada passada va disputar 26 partits amb el Xerez, equip en què estava cedit, i va anotar 4 gols.