La Sansi, amb només tres anys, ja és un referent de l'atletisme gironí. Què és el que la fa tan atractiva?

Sens dubte és la seva organització. Compto amb un comitè organitzador, uns patrocinadors i fins i tot jo mateix en vaig fent publicitat a cada cursa que faig. Al final, això significa que podem oferir una cursa magnífica, amb molta gent, molts de regals i el millor equipament. A part, crec que és una cursa amb un molt bon ambient, on la gent s'ho passa d'allò més bé i això és el més important de tot. De ben segur, que si fa un bon dia, tornarà a ser una cursa per emmarcar.

Aquesta vegada us torneu a superar en participació i són 2.700 els inscrits.

Mai no havíem tingut tanta gent; 2.700 són molts, i encara hi ha molta gent que s'ha quedat sense poder-hi participar perquè vam haver de tancar les inscripcions divuit dies abans de la cursa; si no hauríem fregat els 4.000 participants. Ja ens agradaria ser tants, però no podem acollir més gent, al final, els carrers de Lloret se'ns fan petits.

Per a la cursa d'avui, vostè torna a ser favorit. Espera guanyar com l'any passat?

Espero que no. Si hem portat als millors atletes és per no guanyar jo, crec que Higuero o Estévez tenen moltes possibilitats de ser primers. Jo, físicament estic molt millor que l'any passat, però vindré molt cansat d'una cursa a Andorra (ahir dissabte). Però jo competeixo a casa, i quan començo a córrer només penso en la victòria, així que els ?intentaré vendre el triomf molt car.