Fernando Alonso (Ferrari) es va resignar amb el seu vuitè lloc al Gran Premi de Turquia de Fórmula 1 perquè volia "més" a la setena prova de l'any, encara que considera que "Red Bull i McLaren-Mercedes estan molt, molt lluny" respecte a les possibilitats de l'escuderia italiana.

"Espero lluitar més amunt al Canadà. Ens ha sorprès no ser massa competitius tant a Barcelona com aquí, estem al nivell de Renault i això no és suficient. Per Canadà tindrem alguna millora al cotxe, un paquet específic, però sabem que McLaren i Red Bull estan molt, molt lluny. Hem de treballar sense parar d'aquí a novembre ", es va resignar Alonso.

L'asturià, que sortia des de la dotzena plaça, sabia que era complicat "avançar en la sortida, en la qual no va poder remuntar cap posició. "Estem fent carreres en les que no surten les coses bé", va lamentar el pilot de Ferrari, que tot i així va optar per extreure el costat positiu.

"Ens vénen bé aquests punts, però volíem més. Tampoc tenim el cotxe més ràpid en aquests moments, però tot i així tinc un punt més que Vettel, així que molt malament no ho estem fent", va concloure.