Catalunya-Argentina (18:30) i Selecció Mundial-Blanes (20:00) es jugaran un lloc avui a la final de la Golden Cup després de la jornada d'ahir on les seleccions de Jordi Camps i Miquel Umbert varen aconseguir el primer lloc dels seus respectius grups. El punt màxim de tensió va arribar en el darrer partit on Catalunya i Blanes es jugaven el primer lloc. Al final victòria per al combinat català per un ajustat 6-4 després d'un partit molt equilibrat i no mancat de polèmica arbitral.

Abans el Blanes s'havia desfet de la selecció francesa per 4-2. Els de Manolo Barceló es van avançar molt aviat (Kimi Ridaura, m.2) i tot i els francesos varen aconseguir igualar el marcador i mantenir la incertesa durant alguns minuts un parell de gols de Jepi Selva varen varen acabar marcanat la diferència.

Pel que fa a la selecció mundial, els de Miquel Umbert varen demostrar ahir que són un clar favorit a lluita pel títol de campió en aquest Golden Cup. Liderada pels germans Bertolucci el combinat, ple de jugadors catalans, va superar Argentina per un clar 6-2. El partit va anar igualat fins pocs minuts després de l'inici de la segona meitat, Argentina havia empatat el minut 34 (1-1), però els Bertolucci es varen repartir cinc gols consecutius deixant el partit sentenciat.

Pel que fa a la categoria femenina, en partits jugats ahir al matí, el Blanes va perdre contra Xile (3-2); França i Argentina varen empatar (2-2) i, finalment, Catalunya va superar les franceses per un ajustat 3-2.