bordils - esplugues

? bordils. Moreno (1), Ferrer (4), Combis (5), Reixach, Marco (1), Nono (5), D. Masó (2), J. Masó (2), Vilanova, Masmiquel (5), Canyigral (5), Viladevall (4), González i Renart. ? esplugues. Hijano (4), Manzanares (2), González (2), Elias, Gelino (1), Tévez, Villlaplana (3), Benedito, Ras (7), Espes (1), Miró (6), Sissoko, Huguet, Sanjuan. A àrbitres: González i Vázquez de Valladolid. P parcials: 3-3 / 6-6 / 10-8 / 13-11 / 14-14 / 18-17 DESCANS 20-20 / 22-21 / 25-22 / 29-23 / 31-23 / 34-26. FINAL P pavelló: Uns 300 espectadors al Pavelló de Bordils.

El Bordils de Pau Campos va obtenir ahir una àmplia victòria davant l'Esplugues (34-26) després d'imposar sense gaires problemes la seva superioritat física en els darrers minuts de partit.

No va ser fins al m.45 de partit, i després d'una primera part molt igualada, quan el Bordils mitjançant l'excel·lent tasca de Joan Vilanova des de la defensa va poder jugar millor al contraatac i incrementar així les diferències. El triomf es va lligar gràcies a la bona aportació ofensiva del jugador del segon equip Marc Canyigral.