Sant Feliu de Guíxols va acollir el passat diumenge la penúltima prova de la Copa Gironina de BTT, en la qual el Bicis Esteve va aconseguir un triplet en la categoria reina (la volta llarga, disputada en un recorregut més que variat, tenia 35 quilòmetres). Cristian Collados, Oriol Colomé i Josep Almendros, per aquest ordre, varen enfilar-se al podi dels guanyadors en una edició, organitzada per l'EC Guíxols, que va aglutinar al voltant de 300 corredors. D'altres guanyadors en les seves respectives categories varen ser Jordi Camps (Radikal Bikes, en sub 23), Jordi Costa (Starbike, en M-30), Pere Sánchez (Ajuntament Porqueres, en Veterans 40) i Joan Quintana (Radikal Bikes, en Júnior).

Pel que fa la volta curta, de 22 quilòmetres, va ser dominada pel rodador del Jodofi Supermercats Robert Mestres (cadet). D'altres primers classificats varen ser l'infantil Josep Duran (Medina Llagostera), Quim Esparragera (també del Medina Llagostera, en Veterans 50). En fèmines elit va imposar-se Rosa Riera (Estètica i Salut), mentre que Clàudia Zarco (Bicis Tope) i Sílvia Roura (Cicles Ayats) guanyaven en la categoria cadet.

L'última prova de la Copa Gironina de BTT serà el proper dia 28 al Voló.