el partit en imatges El Girona encadena la cinquena victòria seguida i continua somiant.Moha no arriba a connectar bé una rematada franca.Peragón en el moment de superar Roberto i fer l'1-0.L'afició va omplir l'estadi i va xalar de valent veient el triomf del seu equipA les taquilles hi va haver cues fins i tot amb el partit començat.

"El millor que podem fer és passar pàgina", es resignava ahir Fabri només asseure's en roda de premsa. Abatut es mostrava l'entrenador del Granada, que va assegurar una i altra vegada que el seu equip ho havia "intentat tot" però havia estat incapaç de superar a un "molt bon Girona".

"Hem d'esborrar el més ràpid possible l'actuació d'aquesta nit, d'oblidar-ho", deixava anar el tècnic, qui no va deixar escapar l'ocasió per "felicitar" l'equip català, a qui va dirigir uns quants elogis: "Ells han sigut superiors de nosaltres; és més, hem agafat el Girona en un molt bon moment de forma i això s'ha notat".

Dels seus, poca cosa. Va treure ferro a les baixes amb les quals ahir es presentava el Granda a Montilivi -"no té sentit parlar dels que no hi són", va dir-, alhora que va assegurar que "no hem estat fins ni encertats a l'hora de trenar jugades".

Finalment, Fabri va reconèixer que "tard o d'hora" el Girona acabarà "patint una davallada. És impossible mantenir-se així sempre".

"Abans de començar la temporada ningú comptava amb aquest equip. Ningú, excepte jo", deixava anar ahir Raül Agné. Cada cop se'l veu més segur de si mateix, més satisfet amb el que veuen els seus ulls amb el pas de les jornades. Aquell Girona que fa uns mesos aixecava tota mena de dubtes, aquell conjunt que veia més prop la zona de descens que no pas altra cosa, viu avui dia un moment idíl·lic. Anit, ho confirmava davant tot un Granada: "Aquesta victòria justifica el bon moment que vivim".

El de Mequinensa felicitava ahir "tot l'equip". No es volia deixar a ningú, ni l'apuntador. "Hem estat molt bé en totes les línies. I així havia de ser, si voliem aturar a un equip del potencial del Granada", s'explicava.

Per a Agné, la clau havia estat el "control absolut" del que va gaudir ahir el seu equip sobre la gespa de Montilivi. Un control "necesari" si es volia aturar un adversari que "venia amb les idees molt clares perquè és un equip que té molt clar a què juga".

Amb el 2-0 al sarró, amb 42 punts al sac i amb tota la confiança del món, el tècnic apostava, novament, per tocar de peus a terra, encara que no volia amagar que la trajectòria dels blanc-i-vermells és excel·lent: "Ja són moltes jornades i el nostre rendiment és cada vegada més bo. No sé on és que acabarem arribant, perquè el futur a dia d'avui no es pot predir, però el que sí és cert és que ningú ens podrà retreure que no ho hem intentat, que no ens hem esforçat", valorava Agné.

Del partit en si, l'entrenador va reconèixer que, a banda del control, el gol de Peragón els va ajudar moltíssim. "Ens ha permès ficar-nos en el partit; ens ha donat un plus de confiança tot i que a la segona meitat hem tirat un pèl endarrere esperant una acció que, finalment, s'ha produït al nostre favor", referint-se al 2-0 pràcticament al final.

Preguntat per l'entrada que presentava ahir Montilivi, amb 9.282 espectadors a les graderies, Agné va reconèixer que la resposta del públic és "fantàstica", encara que va criticar la "falta de respecte" que en alguns moments part de l'afició havia mostrat cap al rival: "Sé que ho fan amb bona intenció i amb ganes d'ajudar-nos, però no estic d'acord a fer l'onada al primer minut, llançar algun que altre objecte, xiular... S'ha de respectar el rival".