L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, té una hèrnia discal que l'obligarà a estar ingressat al centre hospitalari USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona fins que evolucioni favorablement. El tècnic blaugrana, que va ser ingressat la matinada passada en arribar de València, on el FC Barcelona va donar un important cop d'autoritat a la Lliga (0-1), ja arrossegava molèsties des de feia un parell de setmanes.

En principi, es va pensar que el dolor era fruit d'una lumbàlgia fortíssima. Després de les proves a les quals va ser sotmès ahir al matí, els serveis mèdics de Dexeus li van diagnosticar una hèrnia discal. El de Santpedor seguirà tractament farmacològic i epidural i la seva evolució marcarà la seva alta hospitalària, de manera que, com a mínim de moment, evita el quiròfan. Tot i això, la seva presència al partit de demà contra el Saragossa i la de dimarts vinent davant de l'Arsenal és una incògnita.

De fet, el tècnic va ser a la banqueta de Mestalla, però va mostrar clars símptomes de molèsties cada vegada que va sortir a l'àrea tècnica. El dolor va ser tan gran que va ser el segon entrenador, l'empordanès Tito Vilanova, qui va atendre la premsa després del partit, i també qui està dirigint els entrenaments de l'equip.

D'altra banda, el porter ara titular del Barcelona, José Manuel Pinto, no es va entrenar ahir per les molèsties causades per una petita elongació al quàdriceps de la cama dreta, per la qual cosa el Barça es va exercitar sense els dos porters de la primera plantilla, ja que Víctor Valdés segueix lesionat. Pinto va sentir molèsties durant el partit de Mestalla contra el València arran de l'acció en la qual se li va anul·lar per fora de joc un gol al lateral valencianista Jordi Alba.

El Barça es va exercitar amb catorze membres de la primera plantilla, entre els quals hi havia el capità Carles Puyol, encara que ho va fer al marge del grup perquè encara està en procés de recuperació. Adriano, Iniesta, Abidal i Piqué no van saltar a la gespa en un entrenament que es va completar amb onze jugadors del filial: Rubén Miño, Jordi Masip, Saúl Berjón, Sergi Roberto, Sergi Gómez, Nolito, Víctor Vázquez, Martí Riverola, Benja Martínez, Carles Planas i Ilie Sánchez.

El Barça va informar ahir que l'empresa Halcón Viatges serà ?l'agència oficial del club i va garantir, a més, que el nou proveïdor permetrà als aficionats barcelonistes viatjar per la meitat de preu que ho feia el RACC.