Que el Betis és un gran equip, això ningú ho discuteix. Va sobrat de plantilla, un vestidor de «molta qualitat», com l´ha definit algun jugador del Girona. Tanmateix, el seu tècnic, Pepe Mel, no podrà comptar amb tot el seu arsenal per la visita d´aquest dissabte a Montilivi. Viatjaran a terres catalanes, si res es torça, un bon grapat d´excel·lents futbolistes, encara que el preparador verd-i-blanc haurà de moure algunes peces per compondre la seva línia defensiva, un xic debilitada pels infortunis que han acompanyat l´equip andalús en els últims dies.

Miki Roqué, central habitual que ja va marcar un gol al Girona en la primera volta (2-1), va anunciar la passada setmana que un tumor maligne a la pelvis l´obliga a dir adéu a la temporada. A la baixa del lleidatà se li uneix l´absència del també central Roversio Rodrígues. El brasiler, que ja no va jugar al camp del Las Palmas per unes molèsties musculars, pateix una ruptura fibril·lar que el farà estar de baixa unes tres setmanes.

Pepe Mel, per tant, té només Dorado i Belenguer per ocupar les posicions de centrals; l´últim, però, ha estat tota la temporada arrossegant molèsties i és per això que l´entrenador treballa aquests dies amb els joves del filial Fran No o Juan Calahorro.

A més, el lateral dret Isidoro pateix molèsties i realitzarà treball específic aquesta setmana. No està descartat i Mel confia a poder comptar amb ell, encara que la seva presència és una incògnita.