"trident" de portades L'"As" parla dels moviments de mercat del Reial Madrid i recorda que Van Persie va acabar expulsat al Camp NouElogi a tot color de "L'Équipe" en la victòria barcelonista contra l'Arsenal El diari "Marca" es limita a revelar els "sobrenoms" que els jugadors del Reial Madrid tenen dins el vestidor blanc

"Kaká està en venda", o "La Quinta de Nemo". Són les dues portades d'ahir de l'As i el Marca, publicades només unes hores després que el Barcelona superés en joc i resultat l'Arsenal. Els rotatius madrilenys passen "de puntetes" sobre l'exhibició blaugrana; només destaquen la victòria dels catalans recordant que el seu rival al Camp Nou, l'Arsenal, va acabar amb un home menys per l'expulsió de Robin van Persie. Fet que sorprèn quan els mitjans internacionals coincideixen a treure's el barret davant l'encert de Messi, l'elegància d'Iniesta i, en definitiva, el joc blaugrana.

No cal anar massa lluny per trobar un exemple que contraposa totalment les visions de Marca i As. A França, aquí al costat, el seu principal diari esportiu (L'Équipe) no dubta a dedicar una portada a tot color a la victòria del Barcelona. Sota el títol "Indiscutible", el rotatiu gal parla de la classificació "lògica" dels blaugrana i en destaca l'allau ofensiva dels de Josep Guardiola. "19 xuts contra 0. Aquestes xifres són molt més il·lustratives que no pas el resultat final", afegeix. I ho fa un diari francès, nacionalitat d'Arsène Wegner, tècnic gunner.

Sí, també parla de la vermella a Van Persie. Una "estúpida" expulsió, s'hi pot llegir. Però poc més. Com a l'Argentina, Itàlia o fins i tot la Gran Bretanya; on algun mitjà veu la vermella a l'holandès com a "decisiva", però ningú amaga el potencial del Barça. Allà, ningú parla de Kaká o del sobrenom d'alguns jugadors del Madrid.