ESPANYOL/DEPORTIVO

espanyol. Kameni; Javi López, Galán, Forlín (Raúl Rodríguez, min.58), David Garcia; Baena, Javi Márquez; Luis García (Iván Alonso, min.52), Verdú (Thievy, min.88), Callejón i Álvaro. ? deportivo. Aranzubía; Laure, Aythami, Lopo, Morel; Juan Rodríguez, A. Tomás; Pablo Álvarez, Míchel (Juan Domínguez, min.68), Desmarets (Lassad, min.68) i Adrián. G GOLS: 1-0, min.62: Iván Alonso; 2-0, min.80: Verdú. A Àrbitre: Paradas Romero. Va amonestar Callejón (min.20), Míchel (min.26) i Lopo (min.80). Va expulsar Pablo Álvarez, per doble amonestació (min. 44).

L'Espanyol va trencar la seva mala ratxa de resultats per seguir ferm als llocs europeus després de guanyar el Deportivo (2-0), un equip que va mostrar-se inoperant durant la primera meitat i totalment desaparegut en la segona després de l'expulsió de Pablo Álvarez just abans del descans.

L'equip català ja va començar amb ímpetu. Callejón va avisar als dos minuts el Deportivo amb un llançament de falta des de 20 metres. El xut del davanter andalús va sortir desviat per la dreta, molt a prop del pal d'Aranzubía. El conjunt de Lotina, de la seva banda, tenia menys facilitats per arribar a dalt i no hi havia ritme ni notícies del davanter Adrián.

El duel era totalment anodí i els dos conjunts van començar a ?desesperar-se, cosa que va provocart faltes fora de lloc. Quan restaven quatre minuts per anar-se'n als vestidors, Pablo Álvarez va veure la segona groga per una falta sobre Javi Márquez al centre del camp.

L'Espanyol va sortir decidit a aprofitar-se de la seva superioritat abans que l'equip gallec reaccionés. En deu minuts, Verdú va enviar un xut des de dins de l'àrea a les mans d'Aranzubía i Álvaro va embogir la defensa de Lotina. Ara els catalans buscaven el gol com mai i el Deportivo amb prou feines passava de mig camp.

Va arribar el premi quan Iván Alonso, aquesta vegada sí, va rematar de cap una precisa centrada de David García des de la banda esquerra i ha posat l'1-0 al marcador en el minut 62. El punta uruguaià va revolucionar el partit.

El gol va canviar la cara a l'Espanyol, més ofensiu, ràpid i directe que en la primera meitat. Adrián, per part del Depor, seguia massa sol a dalt, per la qual cosa els gallecs no creaven perill. Mentre que Verdú, en el 81, va evidenciar la desaparició dels de Lotina. Un xut creuat del català amb l'exterior, després de deixar assegut el seu defensor, va significar el 2-0 final.

La nota negativa va ser la lesió de Juan Forlín (fractura del peu dret). El central argentí podria estar fins a dos mesos de baixa.