base roses - esplais 0-2

base roses. Sola, Romero, Ricart (Masquef), Minguez, Quintos, Mito, Perez, Labrador, Justafré, Ruiz, Hornos (Velez). esplais. Galvez, Sanchez, Moñino, Güell (Palagos), Ezquerra, Aguilera (Pallisera), Whutyonp (Perez), Hicham, Fernandez, Turdo, Martin. Gols. 0-1, m.16, Aguilera; 0-2, m.49, Hicham. ?Àrbitre. Baghdadi.

El Base Roses no va tenir cap opció davant l'Esplais. Els visitants van saber administrar el seu avantatge fins al descans. A la represa, l'Esplais va sentenciar el partit al marcar ràpidament el segon gol. La única ocasió pels locals va ser un penal que Mito va fallar dues vegades. ddg

begur - ae roses 0-0

begur. Carlos, Houssine, Alvaro, Eloy, Màrius, Fredy, Lluís (Ibrahim), Villarejo (Ilyas), Damià (Carlitos), Eric (Oscar), Ricky (Juan Ramon). ae roses. Juan, Luis (Juanjo), Jaume, Lango, Adil (Huguet), Edu (Brugué), Xavi Sanchez, Miquel, Javi Fuentes (Luque), Wolfrando, Jossmi (Adrià). Àrbitre. Tolmo Garcia.

Empat sense gols entre el Begur i el líder de la categoria, el Roses. El partit va estar marcat per la pluja que va dificultar el joc. A la primera part, els locals van dominar, però hi va haver poques ocasions de gol. A la represa, el Roses va tenir més la pilota, però el Begur va desfer totes les arribades dels visitants. ddg

verges - st. pere 2-2

verges. Genís, Ferran, Lluís, Micky (Pol), Ramon, Meli, Joan Pau, Adrià (Christian), Joan Marc (Auqué), Ugas (Esteve), Joan. st. pere pescador. Piris, Robledillo, Lagresa, Nieland, Romero, Guillem, Christian, Barceló, Donat, Aitor, Albert. Gols. 0-1, m.9, Edu Barceló; 1-1, m.19, Joan; 2-1, m.94, Esteve; 2-2, m.95, Edu Barceló. ?Àrbitre. Torrent Font.

Partit intens en el qual els dos equips van jugar molt bé. El Sant Pere va avançar-se aviat al marcador, però el Verges va aconseguir l'empat de seguida. Als últims minuts, els locals van apretar i es van posar per davant al marcador, però en un contratac el Sant Pere va establir l'empat definitiu. ddg

al wifak - llançà 0-2

al wifak. Afua, Bedouane, Mohamed, Anas, Yussaf, Samadi, Tkhili, Moha II, Ivan, Mimoune, Tzarrad. llançà. Xexu, Pepe, Massip, Bena, Jimenez, Xano (Prat), Juan, Ricky, Quique, Marin, Juanmi (Job). Gols. 0-1, m.30, Quique; 0-2, m.65, Ricky. ?Àrbitre. Faig Pijuan.

Tres punts pel Llançà en un partit en el que la intensa pluja va ser la protagonista. Els visitants van saber dominar en un terreny de joc molt lliscant, degut a la seva qualitat futbolística. Cal destacar que va debutar el porter cadet del Llançà, Xexu, que no va encaixar cap gol. ddg