ath.silenc - breda 0-1

ath.silenc. Jaume Senpere, Òscar Anglada, Jordi Rovira, Nadufal, Zaitouni, Pau Merè, Ramón Serra, Daniel Gurgui, Carles Muñoz, Brian Martínez, Òscar Lord. breda. Casabon, Dani, Román, Pera, Moixalleu (Oriol), Àlex, Freixes (Lemos), Adrià, Carlos, Martínez (Iván), Soldevila. Gol. 0-1, m.81, Lemos. ?Àrbitre. López Fernández.

Victòria visitant al camp del Silenc en un partit complicat i travat a causa de la pluja. La primera part va ser igualada, es van poder veure ocasions pels dos equips. En canvi, durant la represa, l'equip que va controlar el terreny de joc va ser el Breda però no va disposar de gaires opcions degut al mal estat del terreny de joc. El jugador visitant Lemos va aprofitar una jugada des de fora l'àrea per xutar i realitzar el gol que va permetre els líders sumar tres punts més. Cal destacar el jugador juvenil Adrià del Breda que va realitzar un molt bon partit. Després d'aquest enfrontament, el Breda continua líder ddg

anglès - arbúcies 1-1

anglès. José, Nuno, Tarrès (Julià), Perecaula, Capdevila (Òscar), Martínez (Agustí), Rafel, Pereferrer, Aguilera (Pau), Quiñones, Turón. arbúcies. Iñaqui, Uri, Vives, Pau, Batallé, Pol, Ribet (Quimi), Marc, Manel (Lluís), López (Roura), Met. Gols. 0-1, m.24, Manel; 1-1, m.65, Quiñones. ?Àrbitre. Prat Olivé.

Enfrontament igualat entre dos equips de la part alta de la classificació. Va ser un empat just al camp de l'Anglès en un partit on els dos equips van disposar de varies ocasions, encara que hi va haver un lleuger avantatge per part de l'equip local. A la primera part, l'Arbúcies a través de la sortida d'un córner es va avançar al marcador. A la represa, l'Anglès va continuar realitzant el seu estil de joc i al minut 65 va aconseguir golejar aprofitant un error defensiu. josep bosch