El PA Blanes, sota les ordres d'Aurora Navarro va acabar segon anit a Portugal on ahir va tenir lloc el Campionat d'Europa de grups de xou petits. Les de la Costa Brava amb la coreografia Nines de vidre varen obtenir un total de 131,10 punts. El primer lloc va ser per les italianes amb l'espectacle Evolution que van aconseguir un total de 134,80 punts. Finalment el darrer calaix del podi se'l va adjudicar un altre equip català, el Sant Celoni, que també va estar a l'alçada de les circumstàncies i que va obtenir la puntuació de 123 punts.

Però no cal oblidar la sisena posició final del darrer representant català, el Vilanova que igual que les selvatanes i les barcelonines van obtenir la classificació per disputar el Campionat del Món que enguany tindrà lloc al Brasil.

Amb aquest segon lloc, les noies d'Aurora Navarro segueixen amb la bona trajectòria dels últims temps. De fet, amb l'actual coreografia, les d'Aurora Navarro ja han guanyat el Campionat Provincial, el català i l'espanyol. Ara toca continuar treballant per nous reptes.