Com no podia ser d'una altra manera i seguint amb la política d'aquesta temporada, el Girona s'ha marcat com a objectiu poder acomiadar la temporada amb un estadi de Montilivi ple. Si més no, amb unes graderies que facin goig, cosa que s'ha anat repetint al llarg d'aquest curs gràcies a les constants iniciatives que des de l'entitat blanc-i-vermella s'han anat impulsant cada quinze dies. El Girona-Còrdova de dissabte no ha estat una excepció, per la qual cosa el club comunicava ahir que té una campanya en ment per omplir les graderies.

Tenint en compte que el primer equip ja no s'hi juga res (el Girona ja no opta a play-off i ja fa jornades que ha salvat la categoria) i que el Còrdova visitarà Montilivi amb la ment més posada en les vacances que no pas altra cosa, el Girona no vol que el partit es converteixi en un pur tràmit. No vol que hi hagi un ambient fred a l'estadi i que el públic no pugui acomiadar l'equip com es mereix, pel que va anunciar ahir que afavorirà l'abonat, així com també els socis del GEiEG.

Els primers, com de costum en els darrers partits de Lliga, gaudiran de dues invitacions, que podran recollir al mateix estadi de Montilivi en horari d'oficina. Pel que fa als abonats del GEiEG, aquests tindran a la seva disposició una invitació que podran recollir en un dels tres complexos esportius de la ciutat (Palau-Sacosta, Sant Ponç i Sant Narcís).

Tots els que ho vulguin podran recollir les seves invitacions a partir d'avui mateix. El partit contra el Còrdova, l'últim que el Girona disputarà aquesta temporada abans de marxar de vacances, es jugarà aquest dissabte a l'estadi de Montilivi, a partir de les 6 de la tarda.