Alexis Sánchez és, cada cop, més a prop de convertir-se en nou jugador del FC Barcelona. El davanter xilè, a través del seu representant Fernando Felicevich, ha arribat a un acord total amb l'entitat blaugrana per aterrar al Camp Nou en els propers dies. D'aquesta manera, només queda que el club català i l'Udinese italià es posin d'acord per tancar el contracte del traspàs.

El diari xilè "La Tercera" va ser el que va confirmar ahir la notícia, al publicar les següents declaracions del president de l'Udinese Franco Soldati: "Segons ens ha comentat el representant del nostre jugador, Fernando Felicevich, Sánchez ja ha arribat a un acord amb el Barcelona per signar un contracte de 3 milions d'euros per temporada. Això no vol dir expressament que aquest serà el seu destí definitiu, però nosaltres som conscients que això és el que vol el futbolista. Esperem definir això en favor del noi, però crec que no serà fins a final del mes de juny que no tancarem les negociacions", afirmava Soldati en el rotatiu.

Segons les pàgines de La Tercera, el contracte unirà Alexis Sánchez i el Barcelona les quatre properes temporades, amb opcions d'ampliar-lo en una cinquena. A partir d'aquí serà el propietari de l'Udinese, Giampaolo Pozzo, l'encarregat de dur a terme les negociacions pertinents amb el Barcelona durant aquesta setmana per tancar el traspàs. "El sí d'Alexis Sánchez no té cap relació amb el sí de l'Udinese. Nosaltres ens ?asseurem a negociar amb el Barça i no estem en contra que ells parlin amb el futbolista. Però a dia d'avui acabem de dur a terme els primers contactes entre ambdues parts. Si ells paguen el valor que volem pel traspàs no hi haurà problemes, però en aquest assumpte hem d'anar per parts", explicava Soldati.

La premsa italiana ha publicat en més d'un mitjà que el preu d'Alexis Sánchez oscil·la els 3o milions d'euros, a banda d'especular que el davanter blaugrana Bojan Krkic podria entrar en l'operació.