reial madrid

El Benfica expedienta Coentrao

El Benfica va decidir ahir obrir un expedient a Fabio Coentrao per concedir entrevistes a mitjans espanyols en les quals el futbolista expressa el seu desig de deixar el club de Lisboa per fitxar pel Reial Madrid. Aquest expedient anirà acompanyat de la corresponent multa econòmica.

reial madrid

Lass Diarra només marxarà si el seu destí és la Premier League

El migcampista francès del Reial Madrid Lass Diarra va assegurar ahir que només marxarà del club blanc si li arriba una oferta per poder tornar a la Premier League anglesa. El gal, ja ha militat al Chelsea, Arsenal i Portsmouth abans de fitxar pel Madrid ara fa tres temporades.

reial societat

El francès Montanier serà presentat avui com a nou tècnic

El nou tècnic de la Reial Societat Phillipe Montanier es troba des d'ahir a Sant Sebastià per estar present, avui mateix, en la seva presentació oficial com a responsable de la primera plantilla "txuri urdin" per a les dues properes temporades.

manchester united

Ferguson declara "totalment intransferible" el "Chicharito"

Davant els rumors que parlen del possible interès de diversos equips (entre ells el Reial Madrid) cap al davanter del Manchester Javier Chicharito Hernández, el tècnic dels "red devils" Sir Alex Ferguson ha sortit a escena per declarar el mexicà com a intransferible.

osasuna

Marc Bertran aterra a Pamplona

El lateral dret Marc Bertran va desvincular-se ahir del Tenerife per signar per tres temporades amb l'Osasuna. La clàusula de rescisió del jugador, de 29 anys, ascendeix als 6 milions d'euros.

grècia

Xabi Gracia canvia la Lliga Adelante pel futbol grec

El navarrès Xabi Gracia, que aquesta temporada va asseure's a la banqueta del Vila-real B i que va vestir la samarreta d'equips com el Rayo, Lleida i l'Espanyol, entre d'altres, serà el proper entrenador de l'Ethnikos Olympiacos Volos grec.

lliga adelante

Sales renova amb l'Alcorcón

Fernando Sales, de 34 anys, ampliarà el seu contracte amb l'Alcorcón una temporada més.