El central del Barça, Gerard Piqué, va tornar a demanar en públic el fitxatge del seu amic Cesc Fàbregas, capità de l'Arsenal anglès, i espera que la directiva blaugrana pugui "portar-lo de tornada" al Camp Nou. "Desitjo de veritat que Cesc vesteixi la samarreta del Barça. Sé que la seva família és culer de tota la vida i li faria molta il·lusió. Què em diu la intuïció? No ho sé, pot passar de tot, però espero que treballin i puguin fer-lo tornar", va explicar ahir Gerard Piqué en un acte publicitari a Barcelona.

Piqué també va tenir unes paraules per a l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, i va recordar que el futbol "ho torna tot". "És un estímul per a nosaltres, i im exemple que demostra que en futbol tot et torna. Les declaracions sobre Villa, que va ?marcar en el 5-0, sobre l'Sporting, que els van guanyar... Cal intentar estar callat i guanyar títols", va etzibar el central barcelonista.

El jugador barceloní va agrair el gest del seu capità, Carles Puyol, cap a Eric Abidal quan va permetre que fos el francès qui aixequés el trofeu de la Lliga de Campions a Wembley. "El gest de Puyol amb Abidal va ser únic. Va tocar el cor de molta gent i és una mostra de la unió del vestidor. Tenim la sort de tenir a un gran capità, amb un gran cor i va decidir que Abidal aixequés la Copa a Wembley". Amb vista a l'any vinent, Gerard Piqué té objectius ambiciosos. "Seguir guanyant amb el Barça, la quarta Lliga consecutiva, i tornar a guanyar la Lliga de Campions, que en el format actual ningú ha pogut repetir dos anys consecutius".