Ja fa prop de dues setmanes que la temporada va abaixar el teló i Jandro Castro és l'únic dels jugadors que ha signat la seva renovació amb el Girona. L'asturià va ser ara fa set dies el primer d'una llista de "prioritats" que va ampliar la seva vinculació amb l'entitat de Montilivi, pas que el defensa Migue González i el migcampista Moha El Yaagoubi són ben a prop de seguir. Sobretot el primer, qui té l'esperança de tancar l'acord a l'inici d'aquesta propera setmana, ja que és el més ben posicionat dels futbolistes que Raül Agné i companyia no volen perdre de vista de cara a la temporada vinent.

Després de no arribar a una entesa en una primera presa de contacte (Migue va declarar ara fa un parell de setmanes que volia sentir-se més "ben valorat" pel Girona), sembla que el defensa i el club blanc-i-vermell són ben a prop de tancar un acord. L'egarenc, qui veu la seva renovació a punt de caramel, segellarà un acord que el permetrà vestir la samarreta del Girona per dues temporades més. D'aquesta manera, l'entrenador Raül Agné veurà realitzada una de les seves peticions (també ho era la continuïtat de Jandro), ja que el defensa ha estat un dels jugadors més utilitzats per l'entrenador de Mequinensa.

Durant aquests propers dies Moha El Yaagoubi també tancarà la seva renovació per un any més amb el Girona, mentre que la continuïtat del porter Dani Mallo i la del davanter Roberto Peragón encara s'han de treballar més. En el primer dels casos, el gallec estaria obert a un possible interès del Deportivo de la Corunya, club en el qual es va formar; pel que fa a l'atacant madrileny, les postures entre Peragón i el Girona són a dia d'avui "llunyanes" com bé reconeixia fa uns dies el seu agent. Tanmateix, el club català està disposat a fer un esforç perquè el jugador segueixi un any més a Montilivi.