El Llagostera continua treballant per assegurar-se el bloc de jugadors que l'ha dut a l'ascens a Segona Divisió B i ahir va fer públiques dues renovacions més. Es tracta del capità Xavi Masferrer i del jove porter Martí Bartrina. A més a més, també es va fer oficial el fitxatge de Joan Miquel Salavedra com a nou preparador de porters en substitució de Joan López.

Amb la continuïtat de Masferrer, el Llagostera s'assegura l'extensió del tècnic Oriol Alsina sobre el terreny de joc. Als seus 33 anys, Masferrer ha estat indiscutible aquesta temporada al doble pivot i fins i tot de central o lateral quan les circumstàncies ho han demanat. Masferrer, un clàssic dels ?equips gironins de Tercera (Vilobí, Banyoles, Palafrugell i Cassà) gaudirà de la seva segona experiència a Segona B ja que la temporada 97-98 ja hi va actuar amb la samarreta del Gavà. El porter Martí Bartrina, de la seva banda, també continuarà a l'equip després d'arribar a un acord per renovar. El porter va aterrar la temporada passada a Llagostera després de jugar al Girona i al Cassà.

D'altra banda, Joan Miquel Salavedra relleva Joan López com a tècnic de porters. Salavedra ha dirigit aquest any l'Abadessenc.