El Xerez està interessat en Javier Francisco Flores, Chechu. El migcampista del Girona és una de les primeres opcions de la llista que la direcció esportiva de l'entitat andalusa ha anat traçant al llarg de les darreres setmanes per reforçar la banda dreta. No és tracta d'una posició prioritària per cobrir, però el Xerez veuria amb molt bons ulls l'arribada d'un futbolista de banda que no comporti una despesa per a les arques del club, quelcom que sembla que podria produir-se en el cas del de Sarrià.

Chechu, que gairebé ha disputat tota la seva carrera esportiva a l'entitat de Montilivi, va renovar automàticament per una temporada més després de disputar el passat curs més de 45 minuts en 25 partits. Això comportaria que el Xerez, si volgués emportar-se el migcampista cap a Chapín, hauria de presentar una oferta. Tanmateix, el club andalús assegura que el futbolista té una clàusula en el seu contracte que podria obrir la porta a fitxar-lo de manera gratuïta. Aquesta clàusula permetria a Chechu desvincular-se del Girona sempre que rebés una proposta d'un club considerat com a "important", un terme en el qual caldria veure si hi entra o no el Xerez.

És aquí on es vol aferrar la directiva de Jerez de la Frontera per mirar d'aconseguir la incorporació de Chechu, un dels capitans i ?homes forts del vestidor de Montilivi, a qui cauria la responsabilitat, sempre i quan el Xerez acabi fent un pas endavant, d'accedir a canviar els colors blanc-i-vermells pel blau.