meridiano tenerife - girona b

?CC MERIDIANO SANTA CRUZ de tenerife. CINC INICIAL: Granado (3), Hernández (31), Rueda (8), Calvo (2), Rodríguez (24). reserves: Delgado (2), Garcia, Alvarez, Alonso (3), Díaz (18). triples 10 (2 Rueda, 6 Rodríguez, 2 Díaz). tirs lliures: 11/16. faltes personals: 18. Cap eliminat. ? girona fc b. CINC INICIAL: Vila (7), Jiménez (9), Gatell (2), Bataller (8), Camós (3). reserves: Agusti, Pujols (8), Serra (11), Mbappe (7), Acosta. triples: 11 (2 Pujols, 3 Serra, Vila, Mbappe, 3 Jiménez, Bataller). tirs lliures: 6/19. faltes personals: 18. Cap eliminat. A àrbitres. González i Méndez. P PARCIALS 1 23/18 2 42/27 descans 3 63/39 4 91/55

Un cop molt i molt dur. El Girona B va encaixar ahir a la pista del Meridiano Santa Cruz de Tenerife, en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a la LEB Plata, un ampli resultat que deixa l'eliminatòria pràcticament sentenciada.

El 91-55 final ho resumeix tot. De fet, el bloc de Raül Galobardes només va poder seguir el ritme de l'equip de casa al llarg dels primers deu minuts (23-18). A partir d'aquest moment, res a fer davant la superioritat del bloc local, que va estar liderat en tot moment per l'exACB Ivan Rodríguez (24 punts),i el cubà Silvestre Hernández (31).

A mesura que passaven els minuts, els tinerfenys van anar incrementant les diferències fins arribar al descans guanyant de 15 (42-27). A la represa, el guió va ser el mateix. I és que minut a minut, el Sant Josep B veia com els locals ampliaven les diferències per acabar guanyant 91-55. Amb aquest resultat, el Girona B haurà de capgirar dissabte vinent a Fontajau una diferència de 36 punts, sens dubte, una tasca molt complicada.