El Bayern i el Chelsea es disputen avui el màxim títol de clubs europeus en una final de la Lliga de Campions (20:45, La1/TV3) a la qual els dos equips han aconseguit arribar enmig d'una temporada en què cap de tots dos ha guanyat les seves respectives lligues. El Bayern es juga a la final pràcticament tota la temporada després d'haver de resignar-se al segon lloc tant en la Bundesliga com la copa d'Alemanya. D'un triomf o una derrota en la somiada final a casa depèn que la temporada sigui recordada com un èxit o com un fracàs. El Chelsea, mentrestant, afronta la segona final de Lliga de Campions de la seva història amb la intenció d'aconseguir la glòria europea, màxima ambició del seu propietari, el magnat rus Román Abramóvich, en la que pot ser l'última oportunitat de la seva vella guàrdia de Terry, Lampard, Cech o Drogba.

L'entrenador del Bayern Jupp Heynckes haurà de compensar les baixes dels sancionats Holger Badstuber, David Alaba i Luiz Gustavo. Com a central, al lloc habitual de Badstuber, és d'esperar que hi hagi l'ucraïnès Anatoli Tymoshchuk. El lloc d'Alaba, com a lateral esquerre, serà per a Diego Contento. Toni Kroos, per part seva, retrocedirà a la posició de Luiz Gustavo per formar doble pivot amb Bastian Schweinsteiger

Per altra banda, Di Matteo no podrà comptar amb quatre dels seus pilars bàsics: John Terry, Branislav Ivanovic, Raul Meireles i el brasiler Ramires, tots sancionats; i té dubtes sobre la parella defensiva formada pel brasiler David Luiz i l'anglès Gary Cahill, lesionats fins aquesta setmana. Tot i les nombroses baixes, tot fa indicar que el davanter espanyol Fernando Torres, fitxat per 58 milions d'euros el gener del 2011,començarà des de la banqueta.