El serial de l'estiu segueix en peu i està més calent que mai. Ferran Corominas va ser presentat ahir com a nou jugador de l'Elx quan, segons el Girona, encara no ha estat satisfeta la totalitat de la clàusula (100.000 euros) que li permetria fitxar per un altre equip de Segona Divisió. Coro ja s'entrena i parla en públic com a nou jugador de l'Elx, però a Montilivi ho tenen molt clar: fins que l'Elx no ho pagui tot el davanter de Banyoles segueix sent jugador blanc-i-vermell. Boadas de Quintana va parlar ahir de falta de respecte de l'Elx i del jugador - "la clàusula no ha estat pagada en la seva totalitat i ell està entrenant a Elx des de dimarts"-, mentre que que el presidet de l'Elx, Jose Sepulcre, no veu la polèmica per enlloc i, ahir al vespre, assegurava que abans del midia havien pagat integrament la factura que els hi havia presentat el Girona. Un embolic, la cau de volta recau segurament en quina de les dues parts ha d'assumir l'IVA dels 100.000 euros, que si no es soluciona en aviat pot complicar la participació de Coro en els primers partits de l'Elx a la lliga.

El president del Girona va voler deixar clar en primer lloc que "es tracta d'una manca de respecte insitucional molt greu cap al nostre club per part de l'Elx i una manca de professionalitat molt gran per part del jugador". I és que Coro, tot i ser plenament conscient de la situació, s'entrena des de dimarts passat amb el conjunt alicantí. Boadas va qualificar de "molt greu" la presentació d'ahir al migdia, i va voler aclarir que "ni la totalitat ha estat pagada, ni Coro ha pagat ell mateix la clàusula ni ha trencat el contracte". Per aquest motiu, "el jugador segueix sent del Girona, i si no es lliuren els seus drets, el dia 30 d'agost no el podran inscriure".

A Elx el panorama és ben diferent. El president del club, José Sepulcre, va anunciar orgullós que ja havien pagat els 100.000 euros i que per això l'havien presentat. Joaquim Boadas assegurava, però, que el mateix Sepulcre j al'ahvia avisat personalment. "Vm parlar abans que ingressessin els diners i el president de l'Elx ja em va anunciar que no pagaven la totalitat, que el que faltava ho anirien pagant al llarg dels propers dies. No el podien presentar".

Mentrestant Ferran Corominas, conscient de tota la situació però com si fos aliè al rebombori institucional que l'envolta, va comparèixer a la roda de premsa posterior a la seva presentació explicant que es va acabar decantant per l'Elx "bàsicament per l'interès que han tingut en mi en tot moment" i perquè "l'objectiu del club és evident, pujar a Primera". Amb això, va prometre a l'afició que aportarà "il·lusió, treball, gols i assistències". Sobre el torneig d'estiu que cada any se celebra al Martínez Valero, el "Festa d'Elx", el banyolí va assegurar que està preparat per disputar-lo perquè "he fet la pretemporada amb el Girona i tinc el ritme de la resta de jugadors. Puc jugar i tinc ganes de començar ja, tot i que això depèn del míster".

Pel que fa a la seva tardança a l'hora de prendre la seva decisió, el català ha aclarit que es tractava "d'una decisió per dos anys de la meva vida i no tenia pressa. Havia de consultar-ho amb la família i saber que era la millor decisió de totes les ofertes que tenia".