"Jesús Imaz és un jugador interessant, que ens agrada. Mai ens hem amagat d'això". Paraules clares. Poques, però clares. Així mateix, Rubi reconeixia obertament aquest dissabte a Palamós que el davanter del Lleida és una de les alternatives que té el vistiplau del cos tècnic blanc-i-vermell per aterrar a Montilivi. L'arribada d'Acuña ha estat beneïda per Rubi, però el tècnic admet que necessita encara més peces per encarar amb garanties la temporada. I una d'elles, almenys, ha de ser en atac. És aquí on entra amb força el nom d'Imaz, un anhel del Girona que ja fa setmanes que s'allarga, però que encara continua en ferm. El club, malgrat les dificultats que ha posat el Lleida, està disposat a serrar les dents i insistir pel futbolista, quan només falta una setmana perquè la Lliga engegui a rodar. Sembla, però, que l'operació no arribarà a bon port així com així, ja que des de la Terra Ferma ho tenen molt clar: o el Girona els paga la clàusula del jugador, o les negociacions no prosperaran.

O 30.000 euros, o res. Si no, no hi ha tracte. El Lleida ho té molt clar. No vol perdre un dels seus futbolistes estrelles, un diamant per polir. Jesús Imaz s'ha destapat a Segona B com un atacant versàtil i amb olfacte golejador, característiques que l'han portat a erigir-se com un dels jugadors més interessants de la categoria. El seu club n'és conscient, per la qual cosa no el vol deixar escapar així com així. Ho ha comprovat en primera persona el Girona, qui més interès ha mostrat aquest estiu per emportar-se'l, però qui de moment només ha fet que trobar-se impediments pel camí. Les negociacions entre totes dues bandes ja fa setmanes que van encetar-se, però encara no s'ha vist cap escletxa d'esperança perquè Imaz canviï d'aires i acabi fitxant per l'entitat de Montilivi.

El jugador vol marxar i així mateix ho ha fet saber al seu club, que tot i això vol fer caixa. Des de Lleida s'ha deixat molt clar al Girona que es vol en efectiu la clàusula del davanter (uns 30.000 euros, IVA inclòs), una quantitat que el Consell, en un primer moment, no té previst abonar tot i haver rebut una important suma de diners per la venda de Ferran Corominas a l'Elx. Malgrat semblar que totes dues postures estan allunyades i amb la negociació en stand by, els gironins i el propi Jesús Imaz mantenen esperances i creuen que durant aquesta setmana es podria desencallar l'operació. L'atacant, de moment, s'entrena amb el seu equip i realitza la pretemporada com un més de la plantilla, tot i que més d'una vegada no amaga les seves ganes de donar el salt de categoria.