El director esportiu del València, Braulio Vázquez, va afirmar que els equips de Segona Divisió B sempre van a dos-cents per cent en les eliminatòries de Copa del Rei que disputen davant conjunts de la Lliga de Campions.

Així ho ha assenyalat en declaracions facilitades pel València després del sorteig de Copa del Rei que ha aparellat el club valencià amb el Llagostera, equip del Grup III de Segona Divisió B. «Sabem que els equips d'aquesta categoria només lluiten molt bé en Copa i no podem posar les excuses que el camp sigui petit o tingui herba artificial», va afegir el tècnic valencianista.

«Hem d'anar a competir amb respecte, encara que pensem que som els favorits», va assenyalar Braulio, que també ha destacat que el Llagostera encara no ha jugat amb el Mestalla a Segona B, però que ho farà poc abans de l'enfrontament coper, el que servirà per conèixer millor l'equip català. Braulio també va recordar que han d'estar concentrats perquè cada any hi ha sorpreses i equips de Segona Divisió B que eliminen als de primera.

Finalment va assenyalar que la Copa del Rei és una competició «molt bonica» i amb eliminatòries molt emocionants, en les que l'equip ha d'anar «pas a pas».