El Girona va acabar el 2012 pletòric. A Montilivi es viu el millor moment esportiu de la història del club, en el segon lloc de la classificació i amb la ciutat pensant si s'atreveix a somiar amb l'ascens a Primera Divisió, però el dia a dia de l'equip passa per preparar un partit complicat com el d'aquest diumenge contra l'Almeria. Els andalusos són tercers, a només un punt dels de Rubi, i s'enfrontaran a un Girona que encara manté el dubte de Marcos Tébar. El migcampista madrileny no va poder acabar el partit contra el Barça B, llavors es va parlar de molèsties musculars, que varen acabar derivant en un edema al bíceps de la cuixa esquerra de la qual ja fa dies que fa tractament de fisioteràpia. Dissabte, dia en què l'equip va tornar a la feina després de l'aturada de Nadal, el mateix Tébar assegurava "tenir bones sensacions" i marcava el dia d'avui com el clau per valorar les seves opcions reals de jugar contra l'Almeria.

Els metges del club tenen previst fer-li una ressonància magnètica al migcampista per veure si, com presumia el mateix jugador, la lesió muscular que es va fer en el partit del Mini ja estava oblidada. Marcos Tébar s'ha consolidat com un jugador clau per a Rubi en aquesta primera meitat de la temporada i de fet, primer amb Garmendia i des de fa moltes setmanes amb Luso Delgado, és indiscutible en el doble pivot. L'absència de tots dos, Tébar i Luso, en el partit d'Alcorcón va acabar amb la derrota més cruenta del Girona d'aquesta temporada (4-0).

El Girona, amb la previsible novetat de Jandro que el cap de setmana tenia un procés gripal, s'entrenarà avui després del dos dies de festa pel canvi d'any. El partit contra l'Almeria serà diumenge al migdia (12.00), coincidint amb la diada de Reis.