La Jonquera va tancar la primera volta amb una victòria molt treballada davant un Farners que va mostrar la seva pitjor versió. Els locals van mostrar que estaven còmodes en el terreny de joc ja en el minut 12, quan Toni Güell rematava al fons de la porteria una centrada d'Alberto. El Farners només ho provava a distància i sense sort. Ja a la represa, els locals van aconseguir el segon, fent que el Farners estirés línies per aconseguir quelcom positiu. Això ho van aprofitar els homes de Manel Cabezos per acabar sentenciant i endur-se els tres punts, que els retornen al tercer lloc de la taula classificatòria.

El Peralada va aconseguir una important victòria al camp d'un Avià que ja no sembla el de les primeres jornades. Els de Nacho Castro van plantejar un partit molt seriós que va trobar el seu premi en el solitari gol de Mate a mitjans de la segona part. Amb aquesta victòria els altempordanesos assoleixen la quarta posició de la taula.

El Guíxols es va trobar amb una compensació arbitral, que va castigar l'equip visitant amb un lliure indirecte per pèrdua de temps del porter al minut 94, que va aprofitar Marc Medina per fer el definitiu 3-3 i salvar un punt per als baixempordanesos. El partit no va estar exempt d'altres polèmiques i l'emoció del marcador va aguantar-se fins a l'últim minut. Al final, el gol de l'empat va acabar de fer justícia.