L'Espanyol podria solucionar els pròxims dies el deute immediat que acumula amb Hisenda, al voltant d'uns sis milions d'euros, després que l'organisme estatal hagi negat la possibilitat d'ajornar aquesta quantitat, com era el primer objectiu de l'entitat, segons varen explicar ahir fonts del club.

La solució passa per un crèdit personal dels grans accionistes de l'entitat, entre els quals destaca l'expresident Dani Sánchez Llibre. L'empresari sempre s'ha mostrat optimista i la concessió del préstec per part dels bancs està en la recta final i, en principi, no hi haurà sorpreses negatives.

La situació econòmica de les arques de l'Espanyol no permet més alternatives. De fet, els mateixos futbolistes del primer equip estan patint retards en el cobrament de diversos conceptes i els empleats del club català també tenen dificultats per cobrar part del seu sou. Una de les línies vermelles del club era el concurs de creditors. Els seus actuals dirigents, encapçalats pel president Joan Collet, i màxims accionistes volien evitar aquesta mesura costi el que costi i ho han aconseguit. En principi, els pròxims dies el deute immediat amb Hisenda quedaria liquidat.