Diumenge passat, a Iecla, Dani Planagumà tenia previst tornar a jugar després de tres mesos de baixa per una lesió al genoll. El garrotxí no havia participat en cap partit del Llagostera des del duel de Copa contra el Prat, 18 d'octubre, però malgrat les ganes que tenia per reaparèixer, va acabar sense poder sortir al camp de La Constitución. Unes "molèsties al genoll" varen ser la causa de l'ajornament del retorn de Dani Planagumà. Una recaiguda de la mateixa lesió que ahir es confirmava com a realment molt greu: el davanter del Llagostera haurà de ser operat i estarà vuit mesos més de baixa.

"Ja feia dies que quan m'entrenava sentia dolor, però les ganes podien més... fins i tot el genoll se m'inflamava una mica, encara que després baixava i jo mantenia l'esperança. Abans del partit contra el Ieclà la inflamació va tornar i ja vaig veure que allò no anava bé, que el genoll havia dit prou", explicava ahir la tarda a la web del Llagostera Dani Planagumà, que ara haurà de passar per la sala d'operacions i ja no tornarà a jugar fins, segurament, que ja hagi començat la propera temporada.

"És un cop molt fort per al jugador, però sobretot per a la persona, que en aquet cas és excepcional. Però així és el futbol i ara en Dani ha de pensar en recuperar-se, tindrà el suport que necessiti de tota la gent del club", apuntava el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que ja havia reaccionat ràpidament per intentar cobrir el forat amb el fitxatge d'Eloy Gila fins a final de temporada. "Ens ha sortit aquesta oportunitat perquè s'ha desvinculat del Nàstic i econòmicament ens encaixava".

Mentre Gila ja s'entrenarà ?aquset matí amb els seus nous companys a Llagostera, Dani Planagumà busca amb el doctor Ramon Cugat la millor manera de solucionar, de forma definitiva, els seus problemes al genoll. "El doctor em va dir que s'ha de fer un empelt de menisc nou, per rectificar el cartíleg desgastat. Quan m'operaré? Estem pendents del banc dels teixits per veure quan hi ha un menisc disponible, potser és cosa d'una o dues setmanes".

Planagumà estava ahir agraït per totes les mostres de suport que havia rebut, especialment per part d'Oriol Alsina, i deixava clar que encara té molt futbol per endavant. "El que queda de temporada animaré als companys des de la grada i pensaré ja en la propera. L'estiu passat vaig firmar pel Llagostera per dos anys i espero que després d'una campanya tan dolenta com aquesta, la següent sigui molt bona"

Javi Salamero no estava comptant gaire aquesta temporada amb Eloy Gila que, a l'estiu, havia tornat al Nàstic després d'una cessió al filial del Betis on la temporada passada va jugar 23 partits a Segona B (2 gols). Aquesta temporada, a Tarragona, Gila ha jugat nou partits i ha marcat un gol . "És un jugador molt treballador, que tant pot jugar en punta, com de segon davanter, com per les bandes. Ens anirà molt bé per la seva capacitat de treball", va dir ahir un Oriol Alsina sobre un davanter que avui mateix ja estarà a Llagostera treballant amb els seus nous companys.