Ressuscitat després d'un pobre inici de campionat, l'Espanyol, que ha posat la cinquena marxa i ja es troba tres punts per sobre del descens, confia a allargar l'escalada de llocs a la classificació amb una victòria al camp del Saragossa, un equip ferit després dels últims resultats a la Lliga i de la recent eliminació a la Copa del Rei a mans del Sevilla.

Per aquesta cita important, l'entrenador Javier Aguirre podrà comptar novament amb el migcampista Víctor Sánchez, recuperat d'una lesió al taló dret. També és converteix en novetat el davanter hispanouruguaià Cristhian Stuani, qui ja ha superat les seves molèsties en el quàdriceps de la cama dreta que arrossegava.

Pel que fa a les baixes, el preparador mexicà ha deixat fora de la convocatòria l'extrem Rui Fonte i també al migcampista Sergio Tejera. D'altra banda, Joan Verdú, del qual s'assegurava aquesta setmana que la propera temporada jugarà a l'Atlètic de Madrid, no podrà vestir-se de curt a La Romareda per acumulació de targetes.

Al davant dels espanyolistes, un Saragossa que no travessa el seu millor moment i que, si bé va començar amb bon peu la temporada, ara ja fa setmanes que ha perdut pistonada i veu que les posicions de descens ja són a només quatre punts. Les baixes d'Apoño i Glenn Loovens, tots dos per lesió muscular i amb més d'un mes per davant per recuperar-se, a les quals s'uneix a l'absència sense data encara de retorn de Javi Álamo, han encès els llums d'emergència d'un equip que podria pagar car l'esforç del partit de Copa del Rei d'aquesta mateixa setmana.