La fase final de l'Eurocopa de 2020 es disputarà en 13 ciutats de tot Europa, segons va acordar ahir el Comitè Executiu de la UEFA, que el passat 6 de desembre va decidir celebrar aquest any un torneig itinerant sota el lema "Una Euro per Europa" per commemorar el 60è aniversari de l'organització.

Hi haurà un màxim d'una seu per país, cosa que significa que un sol estadi acollirà cadascun dels 13 "paquets" disponibles: 12 ordinaris -que inclouen 3 partits de la fase de grups i una ronda eliminatòria, que pot ser la de vuitens o la de quarts de final- i una més per a les semifinals i la final. Cadascuna de les federacions interessades podrà presentar dues seus -una per al paquet ordinari i una altra per al paquet de les semifinals i la final-, encara que tindrà llibertat per decidir si proposa la mateixa ciutat per als dos paquets o dues localitats diferents.

Els requisits mínims d'aforament per als estadis són de 70.000 seients per a les semifinals i la final, 60.000 seients per als quarts de final i 50.000 localitats per als vuitens de final i les fases de grups.