El Salt va pagar car el primer període tant a nivell ofensiu com defensiu. El primer parcial en contra va marcar, i molt, la dinàmica del partit, i va haver de remar a contracorrent la resta del matx acumulant un gran desgast físic.

Segon i tercer període tampoc van acompanyar els locals de cara a cistella, que van veure la impossibilitat de canviar la dinàmica davant la desesperança de no anotar.

Tot i el joc desfavorable per l'equip d'Èric Surís, la nota positiva és que no es va llençar la tovallola, i es va arribar a aconseguir empatar el partit al minut 38 (47/47) mostrant tot el caràcter. Aquest empat només va ser un miratge, ja que a partir d'aquí les forces del Salt van començar a minvar, mentre que El Masnou ho aprofitava per tornar a posar les coses a lloc a base de tirs lliures.

L'entrenador del Salt, Èric Surís, valora molt positivament el que es porta de temporada, on l'equip ocupa la tercera plaça en solitari de la classificaió amb 11 victòries i 5 derrotes per darrere del Santa Coloma i el Quart. El conjunt se sent motivat i amb plena confiança per encarar la segona volta gaudint d'una posició còmoda a la taula, que trenca qualsevol expectativa que s'havia generat en l'equip.